Ρούχα Εργασίας, Παπούτσια ασφαλείας, Εξοπλισμός Ασφαλείας

Κέντημα και Τύπωμα Ρούχων Εργασιας

Μήπως ήρθε η ώρα να βελτιώσεις τον τρόπο που σε βλέπουν οι πελάτες σου?

Τώρα μπορείς να έχεις τυπωμένα ή κεντημένα τα ρούχα σου πολύ φτηνότερα από ότι νομίζεις. 

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να μας στείλεις το λογότυπο και τις πληροφορίες που θέλεις να τυπώσουμε και εμείς θα σου στείλουμε άμεσα την καλύτερη προσφορά!

Μπορούμε να προσωποποιήσουμε τα ρούχα σας με τους παρακάτω τρόπους:

Εκτυπώσεις

Εκτύπωση βινυλίου και θεμομεταφορά. Η εκτύπωση βινυλίου δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης σε ενδύματα χωρίς να απαιτείται μεγάλη ποσότητα τεμαχίων. 

Βασίζεται στην ψηφιακή εκτύπωση και κοπή υλικών που στη συνέχεια μεταφέρονται στο ύφασμα με τη βοήθεια υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης.

Εκτύπωση plastizol. Η μέθοδος εκτύπωσης με plastizol είναι η πιο συμφέρουσα μορφή εκτύπωσης για μεγάλες παραγγελίες. 

Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στο ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς. 

Μεταξοτυπία. Με την μέθοδο της μεταξοτυπίας τυπώνουμε απευθείας στο ύφασμα. Μετά την εκτύπωση τα υφάσματα περνούν από φούρνο σε ανάλογες θερμοκρασίες για να ολοκληρωθεί το φιξάρισμα των μελανιών.Η τεχνική αυτή έχει πολύ καλή απόδοση σε διαβαθμίσεις χρωμάτων (ράστερ) και σε εκτυπώσεις τετραχρωμίας (CMYK).


Κέντημα 


Η μέθοδος του κεντήματος είναι η πιο ποιοτική μέθοδος λογοτύπησης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωής γιατί δεν ξεθωριάζει.

Έχει ανάγλυφη υφή και εφαρμόζεται και σε προϊόντα που δεν γίνεται τοποθέτηση στάμπας.

Για το κέντημα απαιτείται η κατασκευή προγράμματος με πάγιο κόστος από 25€ έως 90€ ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το μέγεθος του σχεδίου.


Ειδικές Προσφορές  Εκτυπώσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου έχουμε ετοιμάσει τα παρακάτω πακέτα προσφορών

  Χρώμα 25 τεμάχια 50 τεμάχια  100 τεμάχια 
Τ-Shirt (Valueweight Fruit of the Loom 61-036-0)  Λευκό  139€ 214€  369€
   Χρωματιστό  159€  239€  429€
         
Φούτερ (Heavy Blend Sweat Gildan 18000)  Λευκό 279€ 509€ 929€
   Χρωματιστό  299€  549€ 989€

Οι τιμές αφορούν μονόχρωμη εκτύπωση στο στήθος (περίπου 8 x 8 εκατοστά) και στην πλάτη ( περίπου 15 x 25 εκατοστά). Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις και σου τα στέλνουμε με δωρεάν μεταφορικά.


Για οικονομική προσφορά ή οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή στείλε μας email στο prints@blooza.gr

Φορμα Επικοινωνίας