Ρούχα Εργασίας, Παπούτσια ασφαλείας

Κέντημα και Τύπωμα ρούχων εργασίας

Οι μέθοδοι DTF & DTG μας δίνουν  την δυνατότητα εκτύπωσης σε ενδύματα  χωρίς να απαιτείται μεγάλη ποσότητα τεμαχίων. Κατά την εκτύπωση DTF το σχέδιο  τυπώνεται ψηφιακά σε ειδικό φιλμ  και στη συνέχεια μεταφέρεται στο ύφασμα χρησιμοποιώντας πρέσα υψηλής  θερμοκρασίας και πίεσης.

Με την μέθοδο DTG το σχέδιο  αποτυπώνεται ψηφιακά απευθείας στο ύφασμα. Και στις δύο μεθόδους χρησιμοποιούνται eco-friendly μελάνια.

Με την μέθοδο της μεταξοτυπίας  τυπώνουμε απευθείας στο ύφασμα.  Μετά την εκτύπωση τα υφάσματα περνούν από φούρνο σε ανάλογες θερμοκρασίες για να ολοκληρωθεί το φιξάρισμα των μελανιών. Η τεχνική αυτή έχει πολύ καλή απόδοση  σε διαβαθμίσεις χρωμάτων (ράστερ)  και σε εκτυπώσεις τετραχρωμίας (CMYK).
Η μέθοδος του κεντήματος είναι η πιο ποιοτική μέθοδος  λογοτύπησης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωής γιατί  δεν ξεθωριάζει. Έχει ανάγλυφη υφή και εφαρμόζεται και σε προϊόντα που δεν  γίνεται τοποθέτηση στάμπας. Για το κέντημα απαιτείται η κατασκευή προγράμματος με πάγιο κόστος ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το μέγεθος  του σχεδίου.


Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο μας εδώ
Για οικονομική προσφορά ή οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή στείλε μας email στο prints@blooza.gr.

Φορμα Επικοινωνίας