Ρούχα Εργασίας, Παπούτσια ασφαλείας

Επιστροφές


Επιστροφές Στο Κατάστημα 

Θέλεις αλλαγή και δεν θέλεις να πληρώσεις μεταφορικά; Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα σου στο κατάστημα μας Ξάνθου 3, Ταύρος (Πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας). 

 Εάν επιθυμείς να γίνει αλλαγή με κάποιο συγκεκριμένο προϊόν θα χρειαστεί να καταχωρήσεις την παραγγελία σου μέσω του website μας και να επιλέξεις «Παραλαβή και πληρωμή στην έδρα μας». Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη σε ενημερώνουμε να περάσεις για την αντικατάσταση.

 

Επιστροφές Με Courier

Εάν κάποιο από τα προϊόντα που παρήγγειλες δεν σου κάνει μπορείς να μας το επιστρέψεις, μέσα σε 20 ημέρες από την παραλαβή του, και θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.Εάν επιθυμείς αλλαγή με άλλο προϊόν, εμείς σου επιστρέφουμε τα χρήματα της προηγούμενης παραγγελίας και εσύ μπορείς να καταχωρήσεις νέα παραγγελία online.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα και μαγιό για λόγους υγιεινής.

Μας στέλνεις τα προϊόντα που θέλεις να αλλάξεις συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επιστροφών. Εάν το δέμα είναι μέχρι 5 κιλά μπορείς να μας το στείλεις με Γενική Ταχυδρομική με χρέωση 4€ (θα σου επιστρέψουμε 4€ λιγότερα), διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια μεταφορική σε εξυπηρετεί με δική σου χρέωση.

Μόλις παραλάβουμε το δέμα και εγκριθεί η επιστροφή χρημάτων θα σου επιστρέψουμε τη διαφορά είτε μέσω κατάθεσης είτε μέσω κάρτας. Η τράπεζα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ολοκληρώσει την συναλλαγή, συνήθως 4-7 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση.

 

Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που παρέλαβες ελαττωματικό/λάθος προϊόν ενημέρωσε μας εντός 24 ωρών στο info@blooza.gr. Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις τον κωδικό παραγγελίας και φωτογραφίες με το πρόβλημα.

Σε περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία Courier μέσα στις επόμενες 8ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση.