Ρούχα Εργασίας, Παπούτσια ασφαλείας

Ποιοί είμαστε

Η Smart Technology είναι μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχο να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Κάτω από την ομπρέλα της έχει το Simplewear.gr και το Blooza.gr.

Στo Blooza.gr μπορείτε να ανακαλύψετε ρούχα και παπούτσια εργασίας καθώς και εξοπλισμό προστασίας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Αναλαμβάνουμε επίσης κέντημα και εκτύπωση στα ρούχα τις εταιρείας σας. Για πληροφορίες πατήστε εδώ

Το Simplewear.gr, με πολυετή παρουσία στο χώρο της μόδας, διαθέτει ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. 

Η εταιρεία καλωσόρισε το κατάστημα Simplewear Store τον Μάιο του 2023 με σκοπό να έρθει πιο κοντά στον καταναλωτή και στις ανάγκες του. 

Στο Simplewear Store θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα από τα 50+ brands του Simplewear.gr ( Urban Classics , Brandit, Tommy Hilfiger,  Russell, Calvin Klein, Gildan, Fruit of the Loom)  για casual και sport εμφανίσεις για άνδρες και γυναίκες. 

Επίσης λειτουργεί και ως Click & Collect σταθμός, από όπου υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω των e-shop μας.