Ρούχα Εργασίας, Παπούτσια ασφαλείας

Πληροφορίες για τα υφάσματα

ΝΗΜΑ

Τα προϊόντα της SOL’S γίνονται με νήματα υψηλής ποιότητας – νούμερα νήματος 24, 26, 28, 30, 40 ανάλογα με το βάρος του υφάσματος. Όσο πιο πυκνό είναι το νήμα τόσο πιο βαρύ είναι το ύφασμα.

 

RIP 1X1  -  ΡΙΠ  1X1

Διαδικασία πλέξης που επιτρέπει στο ύφασμα να είναι εύκαμπτο και άνετο. Επίσης χρησιμοποιούμε βαμβάκι πενιέ για να είναι πιο άνετο.

COMBED COTTON - ΠΕΝΙΕ ΒΑΜΒΑΚΙ

Με μεγάλες ίνες. Αποκαλείται έτσι γιατί οι ίνες έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες και οι κοντές ίνες κάνοντας το ύφασμα πιο απαλό και δυνατό. Είναι το κατάλληλο ύφασμα για τη ψηφιακή εκτύπωση.

 

ΝΗΜΑ RINGSPUN

Όλα μας τα μπλουζάκια είναι κατασκευασμένα από νήμα υψηλής ποιότητας  Ringspun που τα κάνει πιο απαλά, φοριούνται πιο εύκολα και δίνουν μια ευχάριστη παρουσία- η Ευρωπαϊκή ποιότητα ως απάντηση στα αμερικάνικα υφάσματα χρησιμοποιώντας βαμβάκι ανοιχτό στις άκρες, πιο απαλά υφασμένο και λιγότερο πολύπλοκο.

JERSEY

Αυτή η πλέξη κάνει το ύφασμα απαλό, δυνατό προσθέτοντας ένα απαλό άγγιγμα ιδανικό για όλα τα είδη εκτύπωσης.

 

POLAR FLEECE

Μικροϊνες από πλεκτό πολυέστερ. Το υλικό έχει τριφτεί επιμελώς και στις 2 πλευρές και μοιάζει στο φλις. Όλα τα pollar feece υφίστανται επεξεργασία κατά του κομπιάσματος.

ELASTANE  -  EΛΑΣΤΙΝΗ

Συνθετική ίνα με βαμβάκι για μεγαλύτερη άνεση.

 

SOFTSHELL

Υλικό που αποτελείται από 3 στρώσεις : H εξωτερική στρώση έχει βάση το νεοπρένιο (neoprene) με τη προσθήκη ελαστίνης, το εξωτερικό αποτελείται από μίκρo-φλις με μια τεχνική στρώση ενδιάμεσα. Αυτό το ύφασμα είναι χαρακτηριστικό για τη θερμότητα του, είναι αδιάβροχο, διαπνέον και αντιανεμικό.

SLUB  JERSEY

Το 100% βαμβακερό Slub jersey είναι πιο απαλό, κομψό και μοντέρνο ύφασμα με ακανόνιστη πλέξη. Το slub είναι ένα εξαιρετικό ύφασμα για εκτύπωση.

 

OXFORD

Απαλό και πολύ δυνατό ύφασμα που χρησιμοποιείται για πουκάμισα. Χρωματιστά νήματα χρησιμοποιούνται για το στρίφωμα και άσπρα για την κρόκη, δίνοντας έμφαση στο αποτέλεσμα της πλέξης.

PIQUE - ΠΙΚΕ

Ένα πολύ άνετο ύφασμα που χρησιμοποιείται κυρίως για τα μπλουζάκια Πόλο. Το πικέ έχει εξαιρετικά απαλό άγγιγμα και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη εκτύπωσης.

 

ΠΟΠΛΙΝΑ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Βαμβακερό ύφασμα με ραβδώσεις με ελαστίνη- πολύ δυνατό νήμα- για περισσότερη άνεση.

FLEECE - ΦΛΙΣ

Βαριά jersey πλέξη από πολυεστέρα και βαμβάκι. Η εσωτερική του επιφάνεια έχει τριφτεί μετατρέποντάς το σε ζεστό και μαλακό ύφασμα.

 

TWILL

Υφασμα από βαμβάκι ή μείγμα βαμβακιού με λεπτές πλάγιες ραβδώσεις.