Ρούχα Εργασίας, Παπούτσια ασφαλείας

Γάντια βουτηγμένα σε λατέξ DIPPERICE 2.0 Stenso

60312217-10
1.75
4 εως 7 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 1750 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 8 πόντοι

Τα προστατευτικά γάντια DIPPERICE 2.0 της Stenso είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετική προστασία από το κρύο και ασφάλεια κατά την εργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την άνεση, καθιστώντας τα ιδανικά για επαγγελματική χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό Κατασκευής: Πλέξη από ακρυλικό ζέρσεϊ και πολυαμίδη, η οποία εξασφαλίζει αντοχή και ευκαμψία.
  • Επικάλυψη: Βουτηγμένα σε αφρώδες λάτεξ (foam latex), που παρέχει σταθερό κράτημα (grip) ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες.
  • Θερμική Προστασία: Διαθέτουν ειδική εσωτερική επένδυση που διατηρεί τη θερμοκρασία των χεριών, προστατεύοντας από την ψύξη.
  • Εφαρμογή: Ελαστική μανσέτα στον καρπό που κρατά το γάντι σταθερό στη θέση του και εμποδίζει την είσοδο σκόνης ή κρύου αέρα.

Πρακτικά Οφέλη:

  • Υψηλή αίσθηση αφής παρά τη θερμική επένδυση.
  • Αντοχή στην τριβή και τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους ή ψυκτικούς θαλάμους.
  • Άνετη εφαρμογή για πολύωρη χρήση χωρίς να κουράζει το χέρι.

Γάντια
Μέγεθος 6 7 8 9 10 11 12
Μέγεθος XS S M L XL 2XL 3XL
Περίμετρος παλάμης (cm) 15 17,8 20,3 23 25,5 28 30,4
  • Δημοφιλή
  • Bestsellers
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εξοδα αποστολής από 2,40€,
Κόστος αντικαταβολής 2,90€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή