Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69 €

SR 217 Α1 Φίλτρο Αερίων 711302 Sundstrom

8.20
60282203
Παραδοση σε 1-3 ημέρες
+
SR  217  A1 Φίλτρο Αερίων Sundstrom για χρήση με Mάσκα Ημίσεως & Ολοκλήρου Προσώπου της εταιρίας Sundstrom.  Παγιδεύει και έχει σχεδιαστεί για την παροχή αναπνευστικής προστασίας έναντι συγκεκριμένων ρύπων, ένα φίλτρο αερίων απορροφά ή και προσροφά συγκεκριμένους ατμούς και αέρια από μια μολυσμένη ατμόσφαιρα
  • H02-2512 - SR 217 A1 φίλτρο προστασία έναντι οργανικών αεριών και ατμών , όπως διαλύτες, με σημείο βρασμού πάνω από + 65°C
  • Για χρήση με Mάσκα Ημίσεως & Ολοκλήρου Προσώπου της εταιρίας Sundstrom: SR 90-3, SR 100, SR 200, SR 900
  • Χρήση ως Συνδυασμένο φίλτρο, σε περιβάλλοντα όπου υφίστανται αέρια και σωματίδια, όπως σε βαφές με ψεκασμό, πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυασμός φίλτρων αερίων με φίλτρο σωματιδίων την ίδια στιγμή.
  • Ένα φίλτρο αερίων απορροφά ή και προσροφά συγκεκριμένους ατμούς και αέρια από μια μολυσμένη ατμόσφαιρα. Η συγκεκριμένη διαδικασία συνεχίζεται, εώς ότου η απορροφητική ουσία παρουσιάσει κορεσμό και επιτρέψει στο ρύπο να διέλθει.Συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου αεριών/συνδυασμένου φίλτρου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων που εκτελούνται στον τόπο εργασίας. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε για την αλλαγή του φίλτρου κάθε εβδομάδα ή νωρίτερα, εάν μπορείτε να μυρίσετε ή να γευτείτε τους ρύπους ή εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε άλλη δυσφορία.
  • Οποιοδήποτε φίλτρο έχει εκτεθεί σε ισχυρή πίεση ή κρούση ή παρουσιάζει ορατά ίχνη βλάβης πρέπει να απορρίπτεται αμέσως ως άχρηστο.
  • Χρήση ως Συνδυασμένο φίλτρο, σε περιβάλλοντα  όπου υφίστανται αέρια και σωματίδια, όπως σε βαφές με ψεκασμό, πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυασμός φίλτρων αερίων με φίλτρο σωματιδίων την ίδια στιγμή.
  • Τοποθέτηση των  φίλτρων όπως αναφέρεται αναλυτικά στις οδηγίες χρήσεως της συσκευής σας. Σημείωση: το φίλτρο σωματιδίων κουμπώνει πάντα πάνω στο φίλτρο αερίων, αλλά το φίλτρο αερίων δεν κουμπώνει πάνω στο φίλτρο σωματιδίων. Το φίλτρο αερίων εισάγεται πάντα εντός της αναπνευστικής συσκευής.
  • Ατομική Συσκευασία. Επιπλέον πληροφορίες διαθέσιμης συσκευασίας: 5τμχ/κουτί, 50τμχ /κούτα
  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

Μπορούμε να εκτυπώσουμε σε όλα τα προϊόντα μας. Η ελάχιστη ποσότητα εκτύπωσης είναι 20 τεμάχια.
Για πληροφορίες και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 69€

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή