Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69 €

Φίλτρο Aερίων SR 297 ABEK1 Sundstrom

12.70
60171112
Παραδοση σε 1-3 ημέρες
+
 • SR 297  ABEK1 Φίλτρο Αερίων Sundstrom για χρήση με όλα τα συστήματα αναπνοής  παγιδεύει και έχει σχεδιαστεί για την παροχή αναπνευστικής προστασίας έναντι συγκεκριμένων ρύπων, Το  συγκεκριμένο  φίλτρο SR297  ABEK1 για  προστασία απο οργανικούς ατμούς με σημείο βρασμού πάνω απο 65°C,  ανόργανων και όξινων αερίων/ατμών & αμμωνία.

  Ένα φίλτρο αερίων απορροφά ή και προσροφά συγκεκριμένους ατμούς και αέρια από μια μολυσμένη ατμόσφαιρα. Η συγκεκριμένη διαδικασία συνεχίζεται, εώς ότου η απορροφητική ουσία παρουσιάσει κορεσμό και επιτρέψει στο ρύπο να διέλθει.
  Συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου αεριών/συνδυασμένου φίλτρου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων που εκτελούνται στον τόπο εργασίας. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε για την αλλαγή του φίλτρου κάθε εβδομάδα ή νωρίτερα, εάν μπορείτε να μυρίσετε ή να γευτείτε τους ρύπους ή εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε άλλη δυσφορία.
  Οποιοδήποτε φίλτρο έχει εκτεθεί σε ισχυρή πίεση ή κρούση ή παρουσιάζει ορατά ίχνη βλάβης πρέπει να απορρίπτεται αμέσως ως άχρηστο.
  Χρήση ως Συνδυασμένο φίλτρο, σε περιβάλλοντα  όπου υφίστανται αέρια και σωματίδια, όπως σε βαφές με ψεκασμό, πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυασμός φίλτρων αερίων με φίλτρο σωματιδίων την ίδια στιγμή.
  Τοποθέτηση των  φίλτρων όπως αναφέρεται αναλυτικά στις οδηγίες χρήσεως της συσκευής σας. Σημείωση: το φίλτρο σωματιδίων κουμπώνει πάντα πάνω στο φίλτρο αερίων, αλλά το φίλτρο αερίων δεν κουμπώνει πάνω στο φίλτρο σωματιδίων. Το φίλτρο αερίων εισάγεται πάντα εντός της αναπνευστικής συσκευής.
  *Προτείνουμε να συνδυάσετε και το προφίλτρο SR221 γιατί  αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.
   

  • Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-2 ημέρες.
  • Παραλαβή στην έδρα σας σε 1-3 ημέρες

  Μπορούμε να εκτυπώσουμε σε όλα τα προϊόντα μας. Η ελάχιστη ποσότητα εκτύπωσης είναι 20 τεμάχια.
  Για πληροφορίες και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας

   

   

  Αποστολές και με Αντικαταβολη

  Εξοδα αποστολής 2,90€,
  Κόστος αντικαταβολής 1,90€

  Δωρεάν Μεταφορικά

  για παραγγελίες άνω των 69€

  Αγοράστε χωρίς εγγραφή

  Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή