Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 69 €
Διαθεσιμότητα
Κατασκευαστής
Χρωμα

 

 

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΡΟΥΧΩΝ

Εκτυπωσεις Ρουχων Εργασιας

 

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση ή κέντημα του λογοτύπου σας, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Μπορούμε να προσωποποιήσουμε τα ρούχα σας με τους παρακάτω τρόπους:

 

Θερμομεταφορά

Η εκτύπωση βινυλίου σας δίνει την δυνατότητα να τυπώσετε σε ενδύματα χωρίς να απαιτείται μεγάλη ποσότητα τεμαχίων. Βασίζεται στην ψηφιακή εκτύπωση και κοπή υλικών που στη συνέχεια μεταφέρονται στο ύφασμα με τη βοήθεια υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης.

 

Η μέθοδος εκτύπωσης με plastizol είναι η πιο συμφέρουσα μορφή εκτύπωσης για μεγάλες παραγγελίες. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στο ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς.
Τα χρώματα περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη, ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται ελάχιστη ποσότητα παραγωγής 20 τεμαχίων.


Κέντημα

Η μέθοδος του κεντήματος είναι η πιο ποιοτική μέθοδος λογοτύπησης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωής γιατί δεν ξεθωριάζει. Έχει ανάγλυφη υφή και εφαρμόζεται σε προϊόντα που δεν γίνεται τοποθέτηση στάμπας. Για το κέντημα απαιτείται η κατασκευή προγράμματος με πάγιο κόστος από 25€ έως 60€ ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το μέγεθος του σχεδίου.

 

Για οικονομική προσφορά ή οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία συμπληρώστε την φόρμα και προωθήστε την στο prints@blooza.gr αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να τυπώσετε από το site μας. Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε κάποιες επιλογές παρακάτω:

Αποστολές και με Αντικαταβολη

Εξοδα αποστολής 2,90€,
Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής

Αγοράστε χωρίς εγγραφή

Βάλτε την παραγγελία σας και χωρίς εγγραφή